Weergave:
 
Geen producten aanwezig

Shisha

Op deze website vind je alle informatie over shisha's (ook wel hookah's of waterpijpen genoemd). Je vindt hier info over het roken van een shisha, de verschillende shisha's die verkrijgbaar zijn in Nederland en informatie over de prijzen die je gemiddeld betaalt voor een shisha.
 

Wat is een shisha?

Een shisha is een pijp waarmee je kunt roken. Een shisha bestaat in de meeste gevallen uit een vaas, een schacht, een of meerdere slangen, een tabakskop en een asvanger. De vaas wordt gevuld met water, vandaar dat het in Nederland ook wel een waterpijp genoemd wordt. Met een shisha rook je speciaal waterpijptabak of de steeds populairdere shisha steam stones. Het tabak is vaak verkrijgbaar met heerlijke fruitige en tropische smaken. Wanneer je dit waterpijptabak rookt kun je genieten van deze heerlijke smaken en ook de mensen om jou heen zullen meegenieten van de heerlijke geur die daarbij vrijkomt.

Waar kun je een shisha kopen?

In Nederland zijn er niet veel verkooppunten voor shisha's. In sommige grote steden is een winkeltje te vinden, maar daar moet je in de meeste gevallen toevallig tegenaan lopen. Op internet zijn iets meer verkooppunten te vinden. De webshop met de grootste collectie shisha's en accessoires voor je shisha is Shishahut.nl. Deze webshop verkoopt vrijwel alle bekende merken en ook hebben ze een groot assortiment met goedkope waterpijpen. Ben je op zoek naar waterpijptabak, kooltjes of andere benodigdheden voor je shisha? Ook dan ben je in deze webshop aan het juiste adres. Ze hebben werkelijk alles wat je nodig hebt voor het roken van een shisha. 
 

Khalil Mamoon

Een van de meest bekende shisha merken is Khalil Mamoon. Waterpijpliefhebbers hebben er vast al eens van gehoord. Dit merk komt uit Egypte waar de waterpijpen allemaal handgemaakt worden. In de youtube video hieronder zie je de grote store van Khalil Mamoon in Caïro. Deze video is gemaakt door de afdeling inkoop van Shishahut.
 


Aanmelden nieuwsbrief

Meld u hier aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Over roken...

Wilt u informatie toevoegen of heeft u een linksuggestie? Mail naar webshop1001@hotmail.com