Wil je echt stoppen met roken en zoek je daarvoor een alternatief waarbij je het zonder moeite kunt volhouden? Dan is de e-sigaret de oplossing'. In veel opzichten is het roken van een elektrische sigaret aantrekkelijker dan de traditionele sigaret. Stop ook met roken en begin met dampen zodat je tot wel 80% bespaart, je hebt niet langer een rokershoestje en kunt alles weer optimaal proeven. Je kunt makkelijker ademen en je hoeft nooit meer buiten staan te roken. De e-sigaret is een elektronisch apparaat dat zorgt voor de verdamping van vloeistof. Een e-sigaret werkt middels verdamping en er vindt dus geen verbranding plaats!
De e-sigaret bestaat uit een batterij, een verdamper met daarin een gloeispiraaltje en een reservoir met vloeistof. Tijdens het dampen zorgt de batterij dat het gloeispiraaltje in de verdamper opgloeit. In de verdamper zit een lontje. Dit lontje neemt de vloeistof op en transporteert de e-liquid naar het spiraaltje. Hier wordt de vloeistof verdampt, zodat u deze kunt inhaleren.

Ben je na het lezen van het bovenstaande verhaal benieuwd geworden naar een e-sigaret? Lees dan eerst nog het artikel op de website van Infobron.nl over een elektrische sigaret kopen.Weergave:
 
Geen producten aanwezig

Aanmelden nieuwsbrief

Meld u hier aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Over roken...

Wilt u informatie toevoegen of heeft u een linksuggestie? Mail naar webshop1001@hotmail.com