Weergave:
 
Geen producten aanwezig

Shisha kopen? Dat kan op onderstaande verkooppunten:


Ben je op zoek naar een waterpijp voor je zelf? Die je thuis met je eigen vrienden of familie kunt roken? Er zijn niet veel verkooppunten in Nederland, maar ze zijn er wel! Hieronder vertel ik je waar je een shisha kunt kopen in Nederland.

Zutphen - Shishahut
In Zutphen zit de webshop en het verkooppunt Shishahut (valt onder Webcompanies). Dit is een groot magazijn waar vanuit de waterpijpen online worden verkocht. Een groot voordeel: je kunt hier ook naar toe gaan om je waterpijp te kopen. Er zijn medewerkers aanwezig die je kunnen helpen bij het uitzoeken van een shisha. Verder is deze zaak een online webshop. De shisha's kun je dus ook allemaal online bestellen. In hun webshop www.shishahut.nl vind je het uitgebreide assortiment met waterpijpen, waterpijpkooltjes, waterpijptabak en bijbehorende accessoires en tools. Bestel je op een werkdag dan wordt het de volgende dag nog geleverd. Je hebt het dus erg snel in huis. De artikelen van dit bedrijf zijn van goede kwaliteit en zijn vaak scherp geprijsd.

In het buitenland - Spanje en Turkije
Ga je wel eens op vakantie naar het buitenland? In landen zoals Spanje en Turkije zijn de waterpijpen te koop in allerlei leuke souvenirwinkeltjes. Je vindt daar vaak alleen de eenvoudigere modellen, maar ze zijn vaak wel voordelig en natuurlijk leuk om op vakantie al van te genieten. Let er wel op, dat als je hem weer mee wilt nemen naar Nederland, dat het wel een waterpijp is die in jouw koffer past! Hij moet dus niet te groot of te zwaar zijn.

Bij een benzinepomp
Het zijn er niet veel, maar enkele benzinepompen in Nederland verkopen ook tabak en shisha's met benodigheden. Vaak zijn het de wat kleinere tankstations met een klein winkeltje erbij die deze artikelen aanbieden.


Shishahut - Brinkhorst 5a in Zutphen


Aanmelden nieuwsbrief

Meld u hier aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Over roken...

Wilt u informatie toevoegen of heeft u een linksuggestie? Mail naar webshop1001@hotmail.com