Voorkom waterpijp hoofdpijn


Ben je wat bekender met de waterpijp wereld dan heb je vast wel eens gehoord van zogenaamde waterpijp hoofdpijn. Gelukkig hebben niet veel mensen hier last van, maar toch hoor je het wel zo af en toe. Speciaal voor deze mensen die er wel eens last van hebben en wie toch graag een shisha wil roken heb ik dit blog geschreven.

Wat is waterpijp hoofdpijn?
Zoals de naam het al zegt, gaat het hierbij om hoofdpijn die je krijgt tijdens of na het roken van een shisha. Deze hoofdpijn kun je krijgen als je té veel achter elkaar aan de shisha hijst, wanneer het tabak verbrandt of wanneer je de waterpijp rookt in combinatie met een alcoholisch drankje. Er zijn natuurlijk nog meer oorzaken die er voor kunnen zorgen dat je hoofdpijn krijgt tijdens of na het roken van een shisha, maar dit zijn de meest voorkomende.

Hoe voorkom je deze hoofdpijn?
- Zorg er voor dat je voldoende eet en drinkt. Wanneer je zorgt voor een goede bodem zul je merken dat je minder snel klachten hebt tijdens het roken.
- Rook niet te veel achter elkaar. Zorg er voor dat er in ieder geval 30 seconden tot een minuut pauze zit tussen het inhaleren. Zo voorkom je dat je te veel rook binnenkrijgt wat voor hoofdpijn kan zorgen.
- Voorkom dat het tabak verbrandt. Dit doe je door er voor te zorgen dat het aluminiumfolie het tabak niet raakt. Zorg er dus voor dat je de tabakskop niet té vol stopt, maar dat er nog een kleine ruimte tussen het tabak en de aluminiumfolie vrij blijft. Op deze manier komt het brandende kooltje niet tegen het tabak aan en zal het tabak niet verbranden maar slecht smeulen. Een verbrande tabak smaak is natuurlijk niet lekker en het zorgt er ook voor dat je klachten als hoofdpijn kunt oplopen.
  Amy     26-10-2018 11:04     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Aanmelden nieuwsbrief

Meld u hier aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Over roken...

Wilt u informatie toevoegen of heeft u een linksuggestie? Mail naar webshop1001@hotmail.com